últimas entradas al foro

30/12/2019, 08:12
por: Senescal
30/12/2019, 08:12
por: Senescal
29/12/2019, 22:12
por: Senescal
8a Fira Playmobil a Trrega

8a Fira Playmobil a Tàrrega

06 de marzo del 2019
El proper 6 i 7 d'abril de 2019, Tàrrega es convertirà en la capital del Playmobil!! L'Associació Agrat organitza la 8a edició de la Fira on hi trobaràs una exposició espectacular amb milers de figures, moltes activitats, tallers, inflables, concursos i botigues especialitzades en la venda de Playmobil amb les últimes novetats mundials.
 
La Fira Playmobil continua amb el seu creixement i se celebrarà per sisè any al nou Pavelló del Club Natació. Enguany amb la novetat de l'Espai Art-Click amb exposició de cartells i fotografies artístiques relacionats amb el món del Playmobil.
 
Com en els últims anys, l'esdeveniment tindrà un marcat sentit solidari: l'Agrat destinarà el 10% del romanent de les entrades a un projecte solidari del CAP de Tàrrega, on també hi col·laborarà SomosClicks. La Fira col·laborarà també amb Creu Roja Tàrrega i Caritas donant entrades gratuïtes a tots els infants sense recursos que atenen perquè també en puguin gaudir.
 
No et perdis la 8a Fira de Playmobils Tàrrega i vine amb tota la família! La fira rep la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida, Somos Clicks, Bear Travel, Foment Targarí, Digigran, CAP Tàrrega, Foment Tàrrega, Club Natació, Cal Canela, Estel i Qualia.
 
Lloc: Pavelló Club Natació
Horari Dissabte 6: 10h-21h
Horari Diumenge 7: 10-19h
Preu: Menors de 3 anys - Gratuït
De 3 a 18 anys - 1,5 euros
Majors de 18 anys - 2,5 euros

 

Sobre Somos Clicks

Somosclicks, es una asociación de aficionados a Playmobil formada por un grupo de gente que se dedica a coleccionar y exhibir sus colecciones, creando eventos divertidos donde homenajea a este popular jueguete.

info@somclicks.org

Páginas