últimas entradas al foro

30/12/2019, 08:12
por: Senescal
30/12/2019, 08:12
por: Senescal
29/12/2019, 22:12
por: Senescal
V Fira de Clicks al Poble Espanyol 2018

V Fira de Clicks al Poble Espanyol 2018

14 de septiembre del 2018

La cinquena edició d’aquesta cita anual a l’emblemàtic recinte de Montjuïc es converteix en la primera Fira de Playmobil® i Lego® i tindrà lloc l’últim cap de setmana de setembre

Espectaculars diorames amb la col.laboració de SomosClicks, tallers, concursos i un ampli mercat de venda de peces úniques seran els grans atractius d’aquesta fira adreçada a nens i adults 

Els Clicks de Playmobil® no faltaran a la seva cita anual al Poble Espanyol, aquest any acompanyats per primera vegada pels ninots de Lego®. El cap de setmana del 29 i 30 de setembre nens, joves i adults nostàlgics tenen una cita amb un munt de diorames d’uns i altres ninots, estimats per diverses generacions.  

Activitats paral·leles per a tota la família

Com a complement a l’exposició de Clicks i Lego®, nens i adults podran gaudir de diverses propostes: gimcana, pintacares, les projeccions de curtmetratges de Cineclicks, tallers de Lego® Education i un gran espai de venda amb peces úniques, de segona mà o descatalogades on curiosos i col·leccionistes s’hi podran perdre durant hores!

I pels fans més actius i motivats hi haurà també concursos de diorames! Individualment, en família o amb amics, tothom podrà participar construint el seu propi diorama de temàtica lliure, ja sigui amb uns o altres ninots.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

I Fira de Clicks  i Lego® al Poble Espanyol

Data i horaris:

Dissabte 29 i diumenge 30 de setembre de 2018 de 10h a 20h

Preus:

6€ per a residents a Catalunya (a taquilla) / 5€ (entrada anticipada online)

No residents a Catalunya: Inclòs amb l'entrada general al Poble Espanyol

Menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol entrada gratuïta

 

Sobre Somos Clicks

Somosclicks, es una asociación de aficionados a Playmobil formada por un grupo de gente que se dedica a coleccionar y exhibir sus colecciones, creando eventos divertidos donde homenajea a este popular jueguete.

info@somclicks.org

Páginas