últimas entradas al foro

30/12/2019, 08:12
por: Senescal
30/12/2019, 08:12
por: Senescal
29/12/2019, 22:12
por: Senescal
7a Fira Playmobil de Trrega

7a Fira Playmobil de Tàrrega

27 de marzo del 2018

De la mà d'Agrat i Somosclicks, Tàrrega es tornarà en la capital dels clicks el cap de setmana del 14 i 15 d’abril en la 7a edició dela Fira del Playmobil®. El cinema serà l’eix principal d’aquesta edició i el certamen comptarà amb un nou espai anomenat “Cine-Click” on es projectaran diferents pel·lícules i vídeos relacionats amb el món del Playmobil® en una sala habilitada al Pavelló del Club Natació. Això permetrà comptar amb una nova zona on també s’instal·laran jocs i activitats per als assistents.

La Fira del Playmobil® de Tàrrega continua creixent i està considerada com una de les referents del panorama català. Enguany s’ha refermat l’aposta per comptar amb més venedors internacionals i n’hi haurà un total de 6 sobre els 14 totals.

La Fira se celebrarà al pavelló del Club Natació amb més de 1.000 metres quadrats d’exposició amb un total de 14 diorames on es recrearan diversos mons i temàtiques usant més de 7000 figures en total. Les temàtiques aniran des de la recreació d’un torneig medieval passant per un corral de comèdies del segle XVII fins a una
trobada de nans, el Far West, un tren gegant o un Aquàrium, entre d’altres. Enguany, el diorama més gran serà de 27 metres quadrats i tindrà una temàtica al voltant del món de l’Egipte antic, amb creacions que prometen no deixar a ningú indiferent.

La Fira tindrà, una vegada més, l’atractiu d’un gran sorteig i aquesta vegada serà un Playmobil® gegant que fa 1,50 metres d’alçada i que està molt preuat entre els amants d’aquesta joguina.

Com sempre hi haurà el concurs de diorames que enguany serà de temàtica targarina (inscripcions obertes a www.firaclickstarrega.cat), el concurs fotogràfic de clicks de temàtica cinematogràfica, i els tradicionals concursos del Busca-Click i Freak-Click patrocinats per Qualia on cal buscar Playmobils amagats dins els diorames i el Comerç-Click on caldrà buscar clicks camuflats a 10 aparadors de comerços en col·laboració amb Foment Targarí.

Com cada any, la 7a Fira Playmobil® de Tàrrega també tindrà un marcat vessant solidari, ja que Agrat destinarà el 10% de les entrades a un projecte solidari de l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega. La Fira col·laborarà també amb Creu Roja Tàrrega, Associació Alba i Caritas donant entrades gratuïtes a tots els infants sense recursos que atenen perquè també en puguin gaudir. A més, hi haurà un espai per a la campanya ‘Posat’ la Gorra’ d’Afanoc en la lluita contra el càncer infantil.

Us hi esperem a tots!

Sobre Somos Clicks

Somosclicks, es una asociación de aficionados a Playmobil formada por un grupo de gente que se dedica a coleccionar y exhibir sus colecciones, creando eventos divertidos donde homenajea a este popular jueguete.

info@somclicks.org

Páginas