últimas entradas al foro

30/12/2019, 08:12
por: Senescal
30/12/2019, 08:12
por: Senescal
29/12/2019, 22:12
por: Senescal
I Tarraco Click - Tarragona'18

I Tarraco Click - Tarragona'18

17 de enero del 2018

Els ®Playmobil arriben a Tarragona! L’exposició més gran de ®Playmobil que has vist mai a la Costa Daurada obre portes a la TAP els propers 23, 24 i 25 de febrer. Il·lusionen a grans i menuts!

Els ®Playmobil i els diorames fets amb ells emocionen a tota la família. Amb col·leccionistes que arriben de tot Catalunya i convidats d’altres indrets, aquests joguets i les escenes en què els podràs veure es converteixen en art. Precioses composicions recreen la història que ens envolta! Des de l’antiga Tàrraco, passant pels croats, fins a les actuals ciutats modernes, recreat amb aquests fantàstics ninots.

De la mà de SomosClicks, entitat dedicada des de fa més d’una dècada a la creació de les més grans i espectaculars fires de ®Playmobil, us convidem a que visiteu aquesta exposició pensada en GRAN. Hi trobareu diorames gegants de fins a 50m2, recreacions de l’antiga Tàrraco o la Tarragona ferroviària de principis del segle XX, tot amb el detall i la diversió que caracteritzen als col·leccionistes que ens acompanyen.

I no podem oblidar el mercat de venedors de ®Playmobil, per als qui s’inicien i els qui volen fer més gran la seva col·lecció. Venedors d’arreu del territori us porten les novetats més recents arribades d’Alemanya, o boniques peces clàssiques preuades pel seu encant.

A més podràs gaudir de tallers i activitats relacionats amb aquesta joguina per als més menuts de la casa.

Serà un cap de setmana que us deixarà un somriure a la boca!

Horari

23 de febrer: de 17h a 20h

24 de febrer: de 11h a 20h

25 de febrer: de 11h a 20h

Entrades

L’entrada tindrà un cost de 3€ per persona.

 

Més informació a http://tap.cat/evento/tarraco-click

Sobre Somos Clicks

Somosclicks, es una asociación de aficionados a Playmobil formada por un grupo de gente que se dedica a coleccionar y exhibir sus colecciones, creando eventos divertidos donde homenajea a este popular jueguete.

info@somclicks.org

Páginas